Over Aidylistic

Aidylistic is een bureau voor en door mensen met idealen. Aidylistic wil de wereld mooier maken door goede doelen te promoten en hun communicatie intern en extern te verbeteren. We zijn no-nonsense, creatief en oplossingsgericht. We houden van duidelijke taal, heldere communicatie en eenvoudige, treffende vormgeving.

Aidylistic werkt  samen met een divers netwerk aan ondernemende, inspirerende freelance vormgevers, drukkers, websitebouwers, videomakers, tekstschrijvers en eindredacteuren. 

Aidylistic is altijd in voor een nieuw project en denkt graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Over Lydia

Drijvende kracht achter Aidylistic is communicatiespecialist Lydia Stilma. Lydia's jarenlange expertise in communicatie en management in de non-profit sector staan aan de basis van Aidylistic.

Op twintigjarige leeftijd werkte ze voor het Press Institute in Mongolia en reisde door Mongolië, China en Tibet. Met als gevolg een blijvende inzet voor Tibet en een fasscinatie voor nomadische culturen. Ze werkt als interim hoofd communicatie en/of manager marketingcommunicatie voor goede doelen en is eigenaar van Aidylistic.

Wat anderen zeggen over Lydia Stilma, eigenaar van Aidylistic:

• Daadkrachtige organisator en coachend manager.
• Strategisch sterk en oplossingsgericht.
• Betrokken, bevlogen en pragmatisch.

Lydia Stilma werkt op interim basis als communicatiemanager. Bekijk haar profiel op Linkedin.